Tre vidt forskellige måder at spare penge på

3 uger siden |  0 comments  |  Nyheder

Der er mange måder at spare penge på, både større og mindre beløb. Internettet og nethandel er et sted, hvor der er rig mulighed for at finde steder at spare. De mange internetbutikker gør, at et hav af produkter kan findes til en billig pris. Og samtidig kan du på nettet finde råd og tips til, hvordan du i øvrigt kan spare penge. Her er tre eksempler på helt forskellige måder, hvorpå du kan spare penge.

Billig udskiftning af iPhone oplader


iPhone opladere har det med at gå i stykker, eller forsvinde blandt andres identiske opladere. Lige meget om det er stikket, der er forsvundet, eller ledningen, der er knækket, kan det være ganske dyrt at skifte den ud. Heldigvis er der med den store efterspørgsel kommet billigere alternativer, så det kan lade sig gøre at anskaffe en ny oplader, uden at skulle have de store sedler op af lommen.

Med en billig iPhoneoplader er du hurtigt klar til at lade din telefon op igen. Du kan anskaffe en ny, almindelig oplader – eller et af de mange alternative muligheder. For eksempel kan du få et opladerstik, som der kan sidde to kabler i. Således kan du effektivt oplade to telefoner på en gang. Eller du kan få forskellige powerbanks, så du kan lade telefonen op på farten, lige meget hvor du befinder dig. En praktisk løsning, hvis du vil være sikker på altid at have strøm på mobilen.

iPad mini og sleeves dertil


En iPad mini er betydeligt billigere end en almindelig iPad, men med lignende funktionalitet. Den mindre størrelse gør den mere praktisk at have med rundt, mens at du stadig kan bruge de apps, som fungerer på en almindelig iPad. Samtidig kan du stadig drage nytte af en skærmstørrelse, der er større end de fleste telefoners skærme, hvis du har brug for skærmpladsen – for eksempel til at læse e-bøger, eller til billedredigering.

Som ekstra udstyr er det praktisk at have et sleeve til iPad mini. Både for at beskytte den, hvis du tager den med dig rundt, men også fordi du kan vælge imellem et stort udvalg af flotte sleeves i forskellige designs. Du kan helt sikkert finde et sleeve, der falder i din smag, når du leder efter et i en netbutik.

Søg råd og spar penge på forsikringer


Et sted, hvor der er mange penge at spare, er på forsikringer. Forsikringer er dyre, men gode at have, hvis uheldet skulle være ude. Men markedet for forsikringer er stort og kan være svært at navigere i. For at guide dig gennem dette, er der heldigvis hjælp at hente på nettet. Se for eksempel en guide til forsikringer her.

I forsikringsguiden kan du læse om de forskellige typer forsikring, og hvornår de kan bruges. Du kan endvidere finde gode råd til, hvordan du skal organisere dine forskellige forsikringer, og hvordan du kan spare penge og finde den billigste forsikring på. En god måde til løbende at spare penge.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Opstart af virksomhed

8 måneder siden

Har du en iværksætter i maven, og står over for en opstart af virksomhed, så er der mange vigtige overvejelser. Danmark er generelt et rigtigt godt og nemt land at starte virksomhed i, men man bør stadig få noget rådgivning af professionelle. Din se...

read more

Danskerne er vilde med at købe shapewear online

8 måneder siden

Har du også lagt mærke til, at danskerne er blevet bidt af shapewear-feberen? I så fald er du blot én af det hav af danskere, som i den seneste årrække for alvor har fået øjnene op for den unikke undertøjstype. Shapewear er, som navnet antyder, desig...

read more

De bedste rammer for kurser, møder og konferencer

9 måneder siden

Som virksomhed er det utrolig vigtigt, at man hele tiden sørger for at styrke de faglige og personlige kompetencer. Det gør man sjældent ved bare at køre i den samme hverdags- og arbejdsgang, som man plejer. I stedet skal man have virksomheden ud og...

read more