Skift de mange nøgler ud i virksomheden med en moderne adgangskontrol

1 år siden |  0 comments  |  Nyheder

Er I i jeres virksomhed godt træt af bortkomne nøgler? Det er nu til dags muligt at anskaffe sig et smart system til adgangskontrol, og dette er i løbet af de seneste par år gået hen og blevet utroligt populært i virksomheder, hvorfor denne i stigende grad afløser de traditionelle nøgler – som vi alle har en tilbøjelighed til at smide væk. Sørg for at der fremover til være fuldstændigt styr på, hvem der lukkes ind i virksomheden hvor, hvornår og hvor længe med et adgangskontrolanlæg, som samtidig udelukkende lukker leverandører, samarbejdspartnere og medarbejdere ind i bygningen, og lader alle andre uønskede gæster blive ude. På den måde kan man få total kontrol over adgangen til virksomheden, og dermed sove tryggere om natten. Læs mere om systemer med adgangskontrol.

Få en højere sikkerhed på jeres arbejdsplads nu og her


Det er nu til dags ganske normalt, at medarbejdere kommer og går på forskellige tidspunkter af døgnet, hvilket er et tegn på det moderne danske arbejdsmarkedets fleksibilitet, men dette er samtidig en kæmpe udfordring, når det gælder virksomhedens sikkerhed. Det har tidligere derfor været nødvendigt med en helt masse nøgler, men disse har som regel en tendens til at blive glemt forskellige steder, og dette er bestemt noget, de fleste ledere vil kunne ligge søvnløse over om natten. Skift derfor de mange nøgler, der er i omløb, ud med et dynamisk og fleksibelt system, hvor der altid er styr på, hvem der har adgang til hvilke områder. Find jer lige akkurat det kontrolsystem, som matcher jeres specifikke behov og krav i virksomheden, og få eksempelvis integreret systemet med de øvrige sikkerhedsforanstaltninger i bygningen, så I altid er på den sikre side – systemet kan bl.a. kombineres med tyverialarmer, brandalarmer samt kameraovervågning.

Ganske kort fortalt vil I med et moderne adgangskontrolsystem gøre det muligt at udstede en tidsbegrænset adgang, gøre det enkelt og let at administrere koder og kort til samtlige medarbejdere, overflødiggøre brugen af nøgler, og endelig kan man muliggøre visitation vedrørende sikring mod internt tyveri.

Er uheldet ude? Få uafhængig rådgivning hos en advokat


Skulle det dog alligevel ske, at I i jeres virksomhed kommer til at stå i en ærgerlig situation, hvor I alligevel bliver udsat for indbrud, og I oplever, at I ikke kan få erstatning, vil det være en rigtig god ide at tage kontakt til et advokatfirma, som vil kunne være behjælpelig med bl.a. erstatningsret og forsikringsret. Besøg eksempelvis www.advokathorup.dk, der tilbyder juridiske løsninger i sager for både virksomheder men også for privatpersoner. Her får du altså uafhængig og professionel rådgivning af høj kvalitet i et tæt samarbejde, såfremt I vil skulle få brug for det.
Der kan opstå mange situationer, hvor man pludselig vil skulle få brug for en advokat her og nu i en arbejdsrelateret sammenhæng, hvad end det drejer sig om virksomhedsoverdragelse, erstatningsret, forsikringsret, strafferet osv. I situationer som disse er det rart at vide, hvem man skal gå til, så det hele kan blive ordnet på så professionel vis som muligt uden inddragelse af alt for mange mennesker.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Opstart af virksomhed

8 måneder siden

Har du en iværksætter i maven, og står over for en opstart af virksomhed, så er der mange vigtige overvejelser. Danmark er generelt et rigtigt godt og nemt land at starte virksomhed i, men man bør stadig få noget rådgivning af professionelle. Din se...

read more

Danskerne er vilde med at købe shapewear online

8 måneder siden

Har du også lagt mærke til, at danskerne er blevet bidt af shapewear-feberen? I så fald er du blot én af det hav af danskere, som i den seneste årrække for alvor har fået øjnene op for den unikke undertøjstype. Shapewear er, som navnet antyder, desig...

read more

De bedste rammer for kurser, møder og konferencer

9 måneder siden

Som virksomhed er det utrolig vigtigt, at man hele tiden sørger for at styrke de faglige og personlige kompetencer. Det gør man sjældent ved bare at køre i den samme hverdags- og arbejdsgang, som man plejer. I stedet skal man have virksomheden ud og...

read more