Opgavespecifik tidsregistrering kan sikre flere fakturerede timer

1 år siden |  0 comments  |  Nyheder

Der findes et væld af forskellige typer af tidsregistrering, men den mest brugte typer af tidsregistrering må siges at være opgavespecifik tidsregistrering. Det giver enten dig eller dine ansatte muligheden for at registrere tiden for hver enkelt opgave, der skal udføres. Det er der rigtig mange danske virksomheder, der arbejder med både konsulentopgaver og ligeledes også med andre timeregulerede opgaver, der gør brug af.

Hvis du selv driver en virksomhed, der er baseret på salg af opgaver på timebasis, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det også er en rigtig god idé, at du sørger for at investere i enten en app, software eller noget helt tredje, der gør det nemt for dig at registrere dine timer. Der er mange danske virksomheder, der bruger det - og der er endnu flere virksomheder, der bør benytte sig af det.

Mange konsulenter bruger tidsregistrering


Der findes bestemt en lang række danske virksomheder og selvstændige konsulenter, der arbejder med diverse former for online-relaterede opgaver, der sælger meget af deres arbejde på timebasis. Det er blandt andet sådanne typer af virksomheder, der vil kunne nyde særdeles godt af, at investere i et værktøj, der kan bruges til at registrere den tid, der bruges på de forskellige opgaver, så de ikke fakturerer hverken over eller under.

Hvis du leder efter et stykke software eller en app, der kan gøre det nemmere for dig at holde styr på den tid, der bliver brugt på de forskellige opgaver, du udfører, uanset om du arbejder med online markedsføring, om du arbejder med montering af alarmer, eller du derimod leverer og installerer pengeskabe som www.danskpengeskabsindustri.dk, så læs mere her - det er software, der kan klare begge dele. Dansk pengeskabs industri har mere end 50 års erfaring på markedet, så de er et oplagt valg, hvis der mangler et pengeskab i din virksomhed. Skulle det ske, at der kom indbrud på et tidspunkt, ville de vigtigste ting kunne sikres her. Udvalget af pengeskabe er bredt og du kan f.ek.s også få en, der er brandsikker.

Du kan sikre dig, at du får flere fakturerede timer


Idéen med at investere i et sådant stykke software er naturligvis, at du skal kunne sikre dig, at du får flere fakturerede timer. Det er også ensbetydende med, at din investering bør skulle tjene sig selv hjem efter, du har investeret i et stykke software, da du derved kommer til at sende flere fakturaer eller derimod kommer til at sætte flere timer på din forskellige fakturaer.

Ikke nok med, at du kommer til at kunne fakturere flere timer, så vil det samtidig også betyde, at du langt nemmere kan holde overblik over hvordan både du og dine ansatte bruger din tid. Mange virksomhedsejere finder hurtigt ud af, at de kan optimere både egen og medarbejderes tid ved at benytte dig af sådanne former for software, hvorfor det bestemt viser sig at være en god investering.

Du kan synkronisere direkte med økonomisystemer


Du kan finde en lang række forskellige tidsregistreringssystemer, du har mulighed for at benytte dig af på det danske marked. Der findes en række forskellige tidsregistreringssystemer, der kan synkroniseres direkte med dit økonomisystem, hvilket naturligvis er oplagt, eftersom det er ensbetydende med, at du dermed ikke skal bruge tiden på bogføring eller at skulle dobbelttjekke, at det hele er bogført på korrekt vis.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Opstart af virksomhed

8 måneder siden

Har du en iværksætter i maven, og står over for en opstart af virksomhed, så er der mange vigtige overvejelser. Danmark er generelt et rigtigt godt og nemt land at starte virksomhed i, men man bør stadig få noget rådgivning af professionelle. Din se...

read more

Danskerne er vilde med at købe shapewear online

8 måneder siden

Har du også lagt mærke til, at danskerne er blevet bidt af shapewear-feberen? I så fald er du blot én af det hav af danskere, som i den seneste årrække for alvor har fået øjnene op for den unikke undertøjstype. Shapewear er, som navnet antyder, desig...

read more

De bedste rammer for kurser, møder og konferencer

9 måneder siden

Som virksomhed er det utrolig vigtigt, at man hele tiden sørger for at styrke de faglige og personlige kompetencer. Det gør man sjældent ved bare at køre i den samme hverdags- og arbejdsgang, som man plejer. I stedet skal man have virksomheden ud og...

read more