Mød Zeiss Contura – og en ekspertvirksomhed

2 måneder siden |  0 comments  |  Nyheder

Bruger I 3D opmåling i din virksomhed? Nej? Så er det fordi I ikke har mødt Zeiss Contura og hørt om mulighederne.
Vi har her at gøre med en målemaskine af høj international karakter, som gør det muligt at opmål emner i 3D med dimensionerne 1200x1000x600 mm.

”Super, og hvad skal jeg så bruge den information til?”, tænker du nok. Korrekt udførte 3D-opmålinger gør, at vi kan sikre grundig dokumentation af emner samt evaluere dimensioner og geometriske egenskaber på en prototype. Med andre ord: tilfør din produktion nøjagtighed og effektivitet.

Robus og præcis målemaskine


Og det er her maskineriet bliver centralt. For at kunne måle og dokumentere præcision, kvalitet og tolerance af forskellige elementer og materialer gennem 3D opmåling er du nødt til at have udstyret i orden.

Zeiss Contura-målemaskinen er CNC-styret. CNC står for Computer Numerical Control. Det betyder, at vi har med en metode til automatiseret kontrol af maskiner ved brug af software at gøre. Metoden bruges primært til fremstilling at metal- og plastikdele, men kan også bruges i maskiner til opmåling.

Robust og præcis er nøgleord, når det handler om Zeiss Contura. Der anvendes flydende glaskeramiske skalaer, som praktisk talt er ekspansionsfrie og derfor ikke kræver yderligere temperaturfølere eller matematisk kompensation – altså robust og klar på enhver opgave, du kan give den.

Målemaskinen leveres med en af tre forskellige sensorer monteret: En fast passiv sensor, en fleksibel artikuleringssonde eller en aktiv scanningssonde. Variationen gør det muligt at scanne alle typer af emner. Kombineret med et brugervenligt system og progressivt joystick kan arbejdet nemt og præcist kontrolleres og måles.

Hvor kan jeg se, hvad den kan?


Den danske fremstillingsvirksomhed LPM Production er eksperter i 3D opmåling og udfører deres arbejde med netop den CNC styrede Ziess Contura-målemaskine.

I Ølgod har de specialiseret sig i komponentproduktion, hvor opmålingen indgår i arbejdet. Så Har I fået blod på tanden og kan I se muligheder i forhold til jeres produktion, så kan jeg varmt anbefale deres ekspertise.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Opstart af virksomhed

8 måneder siden

Har du en iværksætter i maven, og står over for en opstart af virksomhed, så er der mange vigtige overvejelser. Danmark er generelt et rigtigt godt og nemt land at starte virksomhed i, men man bør stadig få noget rådgivning af professionelle. Din se...

read more

Danskerne er vilde med at købe shapewear online

8 måneder siden

Har du også lagt mærke til, at danskerne er blevet bidt af shapewear-feberen? I så fald er du blot én af det hav af danskere, som i den seneste årrække for alvor har fået øjnene op for den unikke undertøjstype. Shapewear er, som navnet antyder, desig...

read more

De bedste rammer for kurser, møder og konferencer

9 måneder siden

Som virksomhed er det utrolig vigtigt, at man hele tiden sørger for at styrke de faglige og personlige kompetencer. Det gør man sjældent ved bare at køre i den samme hverdags- og arbejdsgang, som man plejer. I stedet skal man have virksomheden ud og...

read more