Flyforsinkelse koster hvert år virksomheder millioner

folk som venter på fly i luften

10 måneder siden |  0 comments  |  Nyheder

Flyforsinkelse er noget af det værste at komme ud for i forbindelse med en rejse, især hvis det er en vigtig forretningsrejse. At sidde i uvished i en kold lufthavn i Danmark, eller et andet sted, er ikke en sjov oplevelse ligegyldigt hvad. At flyet er bare et par timer forsinket kan gøre, at du misser dit planlagte møde med en vigtig partner, eller at du misser dit flyskift i en af verdens store lufthavne, og dermed måske skal vente en hel dag på, at der er en ny afgang. I sjældne tilfælde kan disse ting gå hen og koste virksomhederne flere millioner kroner. I tilfælde af aflysninger er det dog muligt at få et lille plaster på såret, da det er muligt af få kompensation fra flyselskaberne, hvis forsinkelserne er store nok. Det kræver dog, at man selv opsøger denne kompensation, da flyselskaberne selvfølgelig ingen interesse har i at udbetale disse beløb til de rejsende.

Hvor stort et beløb man kan få afhænger selvfølgelig af længden på din forsinkelse, samt årsagen heraf. Flyselskaberne er ifølge EU ikke forpligtet til at give en kompensation, hvis der er tale om ”usædvanlige hændelser”, som blandt andet er terrortrusler, eller naturkatastrofer.

Få hjælp til at føre din sag i forbindelse med flyforsinkelse


Det er dog de færreste individer eller virksomheder der har tid, ressourcerne eller den nødvendige viden om juraen til at føre deres egen sag overfor flyselskaberne når det kommer til flyforsinkelse. Dette er der dog råd for på internettet, hvor Rejsepriser.dk tilbyder at hjælpe dig med at føre din sag, i samarbejde med Flyhjaelp.dk. Ved brug af denne service, ordner de alt det tekniske og juridiske i din sag, og det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og vente på at pengene – forhåbentlig – triller ind på kontoen. Sagerne kan dog ofte trække i langdrag så det er vigtigt at være tålmodig.

Selve processen med at få hjælp til erstatning er uhørt simpel. Først skal man beregne den mulige kompensation, som er op til 4.500 kr. pr. passager, herefter venter man på at flyhjaelp.dk har taget sig af alt besværet, og hvis du ender med at vinde sagen, så betaler du 25 % inkl. Moms af det vundne beløb. Det fantastiske ved denne service er, at du i sidste ende ingen omkostninger har ved at få ført din sag, men derimod en gevinst på 75 %, uden nogen form for indsats fra din side.

Muligt at søge kompensation på egen hånd


Endvidere er det som sagt også muligt at føre sagen selv, såfremt man har lysten, modet og den påkrævede indsigt i det juridiske cirkus. Her er det væsentligt at henvise til EU-forordning 261/2004, som er det EU-direktiv der pålægger flyselskaberne at betale kompensation til deres passagerer. Det er altså selve udgangspunktet for din juridiske kamp, men på nettet er der rigtig meget hjælp at hente, særligt fra gamle sager man kan henvise til, imod det pågældende selskab.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Opstart af virksomhed

8 måneder siden

Har du en iværksætter i maven, og står over for en opstart af virksomhed, så er der mange vigtige overvejelser. Danmark er generelt et rigtigt godt og nemt land at starte virksomhed i, men man bør stadig få noget rådgivning af professionelle. Din se...

read more

Danskerne er vilde med at købe shapewear online

8 måneder siden

Har du også lagt mærke til, at danskerne er blevet bidt af shapewear-feberen? I så fald er du blot én af det hav af danskere, som i den seneste årrække for alvor har fået øjnene op for den unikke undertøjstype. Shapewear er, som navnet antyder, desig...

read more

De bedste rammer for kurser, møder og konferencer

9 måneder siden

Som virksomhed er det utrolig vigtigt, at man hele tiden sørger for at styrke de faglige og personlige kompetencer. Det gør man sjældent ved bare at køre i den samme hverdags- og arbejdsgang, som man plejer. I stedet skal man have virksomheden ud og...

read more