Find dit personale gennem Personale-Match

1 år siden |  0 comments  |  Nyheder

Virksomheder bruger mange ressourcer ved hver rekruttering af en ny medarbejder til stillinger. Markedevilkårene for service, handels- og ordreproducerende virksomheder i Danmark kan stadig være vanskelige, trods fremgang i erhvervet og her kommer Personale-Match ind i billedet. Personale-Match sørger for at virksomhederne altid bliver matchet med medarbejdere, der ud fra erfaring og interesse passer til stillingen. 

Personale-Match er et vikarbureau hvis hovedfokus er at matche medarbejdere med mulige arbejdsgivere. Personale-Match arbejder på den måde, at de søger for hele tiden at have en stor database med mulige kandidater til de forskellige stillinger. På den måde samler de mulige medarbejdere med mulige arbejdsgivere på samme platform. Det er en fordel for både medarbejderne og virksomhederne, da det gør det nemmere at finde det rette job, når Personale-Match sørger for at finde match. Personale-Match ligger fysisk på Sjælland og har mere end 5.000 aktive vikarer. Der er stor mulighed for at en af vikarerne passer til din virksomhed.

Vælg jeres nye vikar 

Når man som virksomhed er en del af Personale-Match Vikarbureau, så slipper man for den krævende ansættelses proces, hvor de skal finde de rette kandidater mellem mange ikke-egnede ansøgere. Personale-Match' konsulenter sørger for at matche virksomheden med de egnede kandidater. De kigger først og fremmest i deres egen database med ledige for at finde egnede kandidater til primært service, handels- og ordreproducerende virksomheder i Danmark. Personale-Match har en stor database, hvor ledige har mulighed for at oprette sit personlige CV. Derfor kan ledige også komme i direkte kontakt med virksomheder, der søger nye medarbejdere. Ledige der søger jobmuligheder som vikar kan altid tilføje sig til databasen også søger Personale-Match for at de egnede kandidater bliver accepteret som en del af jobbasen.

Gennem det store netværk har Personale-Match det største udvalg af specialiserede vikarer, der er klar til at arbejde. Alle i databasen bliver optaget af Personale-Match konsulent, hvilket er med til at kvalitets sikre servicen. Vikarerne venter på at få noget at lave og er alle meget professionelle på jobbet. Som virksomhed behøver du derfor ikke gå på kompromis med kvaliteten ved at vælge vikarer til at ordne arbejdet.

Hvis I som virksomhed vælger at få Personale-Match til at stå for jeres rekrutterings proces, så tager det oftest et par uger at finde de perfekte vikarer til stillingen. Herefter er det op til jer at vælge, hvem I ønsker bliver jeres nye vikar. Når du har fundet jeres personlige match, så følger Personale-Match altid op på vikarernes arbejdsindsats ved besøg i virksomheden.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Opstart af virksomhed

9 måneder siden

Har du en iværksætter i maven, og står over for en opstart af virksomhed, så er der mange vigtige overvejelser. Danmark er generelt et rigtigt godt og nemt land at starte virksomhed i, men man bør stadig få noget rådgivning af professionelle. Din se...

read more

Danskerne er vilde med at købe shapewear online

9 måneder siden

Har du også lagt mærke til, at danskerne er blevet bidt af shapewear-feberen? I så fald er du blot én af det hav af danskere, som i den seneste årrække for alvor har fået øjnene op for den unikke undertøjstype. Shapewear er, som navnet antyder, desig...

read more

De bedste rammer for kurser, møder og konferencer

10 måneder siden

Som virksomhed er det utrolig vigtigt, at man hele tiden sørger for at styrke de faglige og personlige kompetencer. Det gør man sjældent ved bare at køre i den samme hverdags- og arbejdsgang, som man plejer. I stedet skal man have virksomheden ud og...

read more