Få de bedste resultater med et velindrettet og charmerende kontor

3 uger siden |  0 comments  |  Nyheder

Papirnusseri kan være en rigtig træls del af livet som erhvervsdrivende. Endnu mere træls er det, hvis man har et lille kontor, hvor tingene står rodet og uorganiseret. Ofte er rod i rummet nemlig lig med rod i hovedet – og så er det dæleme svært at få lavet et ordentligt stykke arbejde. Problemet løses egentlig ret simpelt, hvis du vælger at indrette et kontor, der passer til netop din arbejdsstil.

Den basale indretning af kontoret


Der er nogle helt basale indretningstips, der gør at du nemmere kan overskue papirarbejdet, næste gang du befinder dig i kontoret. Først og fremmest bør du fokusere på den udsigt, du får, når du sidder ved skrivebordet. Udsigt ud i naturen er ofte en af de bedste faktorer, når du skal have hjernen til at arbejde optimalt. Kombinationen af et godt lysindfald og grønne planter giver et rigtig godt arbejdsmiljø. Også inde på selve kontoret kan du med fordel placere nogle planter, der gør det mere behageligt at træde ind i rummet.

I forhold til skriveborde bør du overveje et hæve/sænke bord, så du løbende kan skifte mellem siddende og stående arbejde. Det giver ofte fornyet energi, hvis man lige hæver bordet og vælger at arbejde stående i 30-45 minutter inden man sætter sig igen. Og netop det at sidde leder sagen videre til kontorstolen. Sørg for at investere i en god ergonomisk kontorstol med god rygstøtte, så du får de helt optimale forhold, næste gang du fx skal bogføre dine daglige bilag.

Ikke til papirnusseri og regnskaber? Få hjælp udefra


Hvis du slet ikke er en kontornusser, har du selvfølgelig også muligheden for at gøre af fx ekstern bogføring og lignende, hvor du får andre til at klare dine papiropgaver for dig. En af de steder, der tilbyder eksternbogføring, er bogfoering.dk, som du med fordel kan slå et kig forbi, hvis du vil spare tid på det økonomiske aspekt af papirarbejdet.

Når det skal være lidt mere luksuriøst


En hel basal indretning er jo midlertidig rigeligt i forhold til, at du skal kunne arbejde i rummet. Men det er selvfølgelig også lækkert at have lidt ekstra. Et enkelt glas vin, en lille whisky eller et lille glas rom kan nogen gøre arbejdet lidt lettere. På dit kontor kan du derfor overveje at investere i et lækkert barskab, så du altid har favoritdrikken lige ved hånden på de lange aftener, hvor papirarbejdet bliver lidt træls. Du kan vælge barskabe både med og uden køl, lys og hjul og uanset hvilket du vælger, så sørg for at få et, der passer til din stil og dit behov.

Og apropos barskab – hvorfor så sidde og nyde drikken hen over papirerne. Et barbord hen af den ene væg i kontoret giver jo en fantastisk mulighed for at forlade tastaturet i fem til ti minutter, mens du nyder din drink. Igen findes der mange typer af barborde, men de fleste vil gerne have en barbord med træplade, såsom valnød mahogni, bøg eller lignende. Dette er nemlig både stilet og rigtig behageligt at sidde ved. Og glem så ikke at investere i en enkelt barstol eller to, hvis nu kammeraten eller veninden kommer på besøg.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Opstart af virksomhed

8 måneder siden

Har du en iværksætter i maven, og står over for en opstart af virksomhed, så er der mange vigtige overvejelser. Danmark er generelt et rigtigt godt og nemt land at starte virksomhed i, men man bør stadig få noget rådgivning af professionelle. Din se...

read more

Danskerne er vilde med at købe shapewear online

8 måneder siden

Har du også lagt mærke til, at danskerne er blevet bidt af shapewear-feberen? I så fald er du blot én af det hav af danskere, som i den seneste årrække for alvor har fået øjnene op for den unikke undertøjstype. Shapewear er, som navnet antyder, desig...

read more

De bedste rammer for kurser, møder og konferencer

9 måneder siden

Som virksomhed er det utrolig vigtigt, at man hele tiden sørger for at styrke de faglige og personlige kompetencer. Det gør man sjældent ved bare at køre i den samme hverdags- og arbejdsgang, som man plejer. I stedet skal man have virksomheden ud og...

read more