En kassekredit giver dig økonomisk fleksibilitet i dagligdagen

4 måneder siden |  0 comments  |  Nyheder

Vi lever i en omskiftelig verden hvor handlinger mange tusinder af kilometer væk påvirker vores dagligdag. Eksempelvis kan vi tage den kommende handelskrig, som blev indledt med at USA ville gøre op med det store handelsunderskud de havde overfor Kina. Efter de havde adresseret dette handelsunderskud, begyndte de at kigge på EU og vores samhandel. Dette betyder at der er reel risiko for en handelskrig imellem EU og USA.

Nu vil den skeptiske læser undre sig over, hvordan det kan påvirke deres dagligdag at EU, USA og Kina kommer i konflikt. Men det kan det meget simpelt. For ved at der sker uro på handelsmarkedet, så risikerer man at renterne stiger. Det fører til en finansiel usikkerhed, som bevirker at forbruget falder. Forbruget falder også automatisk af de forhøjede renter.

De forhøjede renter betyder også at lånevilligheden hos bankerne og kreditforeningsselskaberne falder og dermed går væksten i stå. Det ultimativt kan føre til tabte arbejdspladser og større usikkerhed i dagligdagen.

Søg om kassekreditten før du får brug for det


Såfremt der kommer handelskrig, eller økonomien bliver bremset er det ikke verdens undergang. Men det kan betyde tabte arbejdspladser, de ændrede toldsatser kan betyde ændring i priserne på basale varer og udsigten til en ændret fremtid. Derfor er det en god idé at sikre sig at man har en vis form for økonomisk fleksibilitet i tilfælde af at ulykken skulle ramme en. Derfor bør man overveje kassekredit lån, billigere rente end engangslån .

Når man har en kassekredit, er man sikret når behovet for ekstra likviditet melder sig. Det gode ved en kassekredit fremfor et ordinært lån er at kassekreditten ikke trækker rente af hele lånebeløbet. Det fungerer på den måde at du typisk ansøger om en kredit på et givent beløb. Herefter bliver det, forhåbentligt, bevilliget. Der hvor fordelen ved en kassekredit kommer ind er at du betaler kun rente af det beløb du rent faktisk bruger. Så hvis du eksempelvis har bevilliget en kassekredit på 100.000 og blot har et overtræk på 50.000 så er det de 50.000 du betaler renter af. Det er smart og giver netop den fleksibilitet du kan have brug for hvis du eksempelvis bliver arbejdsløs.

Kassekreditten kan hjælpe dig med at lægge livet om hvis du bliver arbejdsløs


Hvis uheldet skulle være ude og den finansielle situation i verden gør at du bliver arbejdsløs så kan en kassekredit være din ven i nøden. For med en kassekredit har du en bufferzone og har mulighed for at få betalt alle dine regninger til tiden imens du lægger livet om.

Det er dog ikke kun til hvis du bliver arbejdsløs en kassekredit kan bruges. Den kan også bruges hvis du har en pludselig reparation af dit hus, som skal foretages eller hvis du står overfor en dyr bilreparation. Årsagerne er underordnede, det vigtigste er at kassekreditten giver dig mulighed for at du ”låne” pengene og ikke skal bekymre dig. Det er fleksibilitet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Opstart af virksomhed

8 måneder siden

Har du en iværksætter i maven, og står over for en opstart af virksomhed, så er der mange vigtige overvejelser. Danmark er generelt et rigtigt godt og nemt land at starte virksomhed i, men man bør stadig få noget rådgivning af professionelle. Din se...

read more

Danskerne er vilde med at købe shapewear online

8 måneder siden

Har du også lagt mærke til, at danskerne er blevet bidt af shapewear-feberen? I så fald er du blot én af det hav af danskere, som i den seneste årrække for alvor har fået øjnene op for den unikke undertøjstype. Shapewear er, som navnet antyder, desig...

read more

De bedste rammer for kurser, møder og konferencer

9 måneder siden

Som virksomhed er det utrolig vigtigt, at man hele tiden sørger for at styrke de faglige og personlige kompetencer. Det gør man sjældent ved bare at køre i den samme hverdags- og arbejdsgang, som man plejer. I stedet skal man have virksomheden ud og...

read more