5 gaveideer til dine medarbejdere

gaveideer

1 år siden |  0 comments  |  Longreads

Hvis du driver egen virksomhed, ved du nok, hvor vigtigt det er, at dine medarbejdere er trofaste, fleksible og elsker at gå på arbejde. Som chef har du et stort ansvar for, at dine medarbejdere trives og føler sig værdsat. Der er mange måder, hvorpå du kan vise dine medarbejdere, at du sætter pris på deres arbejde og den energi, de lægger i det. Du kan blandt andet købe gaver til dine medarbejdere – ikke kun omkring jul – men også i løbet af året, eksempelvis når de har fødselsdag. Læs videre, hvor vi guider dig til 5 gode gaveideer til dine medarbejdere. Drop gavekurven, og køb personlige gaver i stedet.

Oplevelser


Hvis dine medarbejdere bruger mange timer på kontoret eller arbejdspladsen, kan det være en utrolig god idé at give dem gaver i form af oplevelser, de kan nyde, når de har fri. Hvis din medarbejder har børn, kan du med fordel også vælge en oplevelse, som hele familien og de mindste medlemmer kan gøre brug af. Det kan være en tur i tivoli og legeland eller billetter til en festival, hvis den pågældende medarbejder ikke har børn.

Tandlæge og briller


Dette er muligvis en smule utraditionel gave, men noget som dine medarbejdere med garanti vil sætte utrolig meget pris på. Tandlægebesøg og brillekøb kan hurtigt løbe op i flere tusinde kroner, hvilket kan være en stor byrde for det private budget. Du vil med garanti få prisen som årets chef, hvis du betaler dine ansattes tandlægebesøg eller briller.

Smykker og ure


Hvis du gerne vil give dine medarbejdere en mere personlig gave, kan du vælge at give dem smykker og ure – eller blot gavekort dertil. Det kan eksempelvis være Aagaard smykker eller Sif Jakobs smykker, så er du nemlig garanteret, at du kan finde noget for enhver smag. Til dine mandlige medarbejdere kan du i stedet købe et ur. Hvem vil ikke gerne eje et lækkert ur, der kan bruges på arbejdet?

Restaurantbesøg


Der er intet som en aften ude i bylivet, hvor der er tid til at nyde en dejlig middag og en flaske vin. Hvis du gerne vil gøre dine medarbejdere glade, kan du købe gavekort til udvalgte restauranter i den by, I befinder jer i. Så kan dine medarbejdere få ladet batterierne op og få en oplevelse med i bagagen. Du kan også arrangere et firmaarrangement, hvor I tager ud at spiser. Det er utrolig vigtigt for sammenholdet på arbejdspladsen, at dine medarbejdere også mødes uden for arbejdet.

Fitnessabonnement


Flere og flere danskere går i fitness, og du kan som chef vise dine medarbejdere, at du prioriterer deres sundhed i en travl hverdag. Motion og sport kan i høj grad være med til at booste dine ansattes energiniveau og humør – derfor skal du betale deres fitnessabonnementer. Hvis du har fysisk plads til det i virksomhedens lokaler, kan du også indrette jeres helt eget fitnesscenter, så dine medarbejdere kan motionere direkte på arbejdspladsen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Fysiske butikker komplementerer nethandlen godt

1 år siden

Hvis du har en webshop nu, der går godt, har du måske overvejet om den også ville klare sig godt som en fysisk butik. Der er nemlig stor forskel på de to, men hvis du er klar til at kaste dig ud i nye eventyr, kan det være en rigtig god mulighed for...

read more

Hold øje med likviditeten

1 år siden

Er du virksomhedsejer, eller går du med en iværksætter i maven og en drøm om at starte din egen virksomhed? Så ved du med garanti allerede, hvor vigtigt det er for en virksomhed, at den har en god likviditet. Men ved du i virkeligheden helt, hvor vig...

read more

Ting du bør vide, inden du handler med aktier

1 år siden

Aktiehandel kan både være lærerigt og effektivt. Du kan lære meget om finansverdenen, når du handler med aktier, og samtidig kan du være heldig at få et godt udbytte og på den måde spare penge op. Men aktiehandel er ikke noget, man bare kaster sig ud...

read more