3 ting du skal have styr på, inden du starter egen virksomhed

1 år siden |  0 comments  |  Nyheder

Det er et stort spring at starte sin egen virksomhed, men for mange er det også det helt rigtige valg. Det er nemlig noget helt særligt at være sin egen chef og selv træffe alle de beslutninger, der skal tages. Med det ansvar følger selvfølgelig også en masse besvær, hårdt arbejde og bekymring over indtjeningen. Men det er også det, der er med til at gøre, at det bliver en endnu bedre oplevelse, når det så går godt for dig.

Hvis du overvejer at starte din egen virksomhed, eller du allerede har bestemt dig for, at det er det, der skal ske, har vi samlet tre ting her, som du skal have styr på, inden du åbner virksomheden. På den måde er du sikker på, at din virksomhed kommer godt fra start. Og det er vigtigt, at din virksomhed får den bedst mulige start på livet.

1. Få stiftelsen af virksomheden på plads


Der findes mange forskellige former for virksomheder. Når du skal starte en virksomhed op, er det vigtigt, at du får den registreret på den rigtige måde. På den måde kan du være sikker på, at din virksomhed kommer godt fra start. Det kan ofte være svært helt at gennemskue, hvad der vil være den rigtige løsning for dig. Selvom din virksomhed er lille nu, skal den jo også have mulighed for at vokse senere hen. Der må virksomhedsstrukturen ikke spænde ben for det. Det er derfor en god ide, at du taler med en advokat om, hvordan stifter en virksomhed bedst muligt. Du kan også se mere om et IVS selskab her.

2. Find de rigtige lokaler til din virksomhed


Når du opretter din egen virksomhed, er det også vigtigt, at du finder de rigtige lokaler til den. De skal passe til dine behov, så du kan passe din virksomhed på den bedst mulige måde. Hvis du har en butik, hvorfra du sælger noget, skal du selvfølgelig finde et centralt placeret lokale, hvor der er mange kunder, der går forbi og får lyst til at komme ind i din butik. Har du et værksted, skal det være nemt at komme dertil, mens en kontorbygning skal have et godt indeklima og de faciliteter, som I har brug for. Læs mere på www.edc.dk/erhverv.

3. Sørg på at have styr på regnskaberne fra start af


Når du starter virksomhed, skal du til at sætte dig ind i en masse ting, som du måske ikke vidste noget om i forvejen. Deriblandt er regnskaber. For mange virksomhedsejere er regnskabet noget, der giver dem grå hår i hovedet. Det kan være en god ide at bruge penge på at få en bogholder til at lave dine regnskaber. Det kan spare dig for mange penge i det lange løb.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Opstart af virksomhed

8 måneder siden

Har du en iværksætter i maven, og står over for en opstart af virksomhed, så er der mange vigtige overvejelser. Danmark er generelt et rigtigt godt og nemt land at starte virksomhed i, men man bør stadig få noget rådgivning af professionelle. Din se...

read more

Danskerne er vilde med at købe shapewear online

8 måneder siden

Har du også lagt mærke til, at danskerne er blevet bidt af shapewear-feberen? I så fald er du blot én af det hav af danskere, som i den seneste årrække for alvor har fået øjnene op for den unikke undertøjstype. Shapewear er, som navnet antyder, desig...

read more

De bedste rammer for kurser, møder og konferencer

9 måneder siden

Som virksomhed er det utrolig vigtigt, at man hele tiden sørger for at styrke de faglige og personlige kompetencer. Det gør man sjældent ved bare at køre i den samme hverdags- og arbejdsgang, som man plejer. I stedet skal man have virksomheden ud og...

read more